Al meer dan 15 jaar de goedkoopste in Anoniem SMS versturen!

Voer hier uw anoniem smsje in!

Nog 160 tekens over

Heb je zin om een vriend of vriendin voor de gek te houden? Dan kun je een anonieme treiter sms sturen. Het zou zomaar kunnen dat iemand jou voor de gek heeft gehouden.

Je kunt nu de ander eens flink terugpakken met een anonieme sms en hem of haar op deze manier in de maling nemen. Je kunt zelf een afzender kiezen en een nummer invullen. Wij zullen jouw sms bericht verzenden dus je hoeft er zelf niets mee te doen.

De service is anoniem, maar ook eenvoudig en erg snel. Er is geen abonnement nodig om van anonieme sms gebruik te maken. Je kunt bij ons een sms bericht versturen naar een Nederlands nummer voor een vast bedrag per sms, dus er is echt geen abonnement nodig.
Slechts € 0,90 per sms, dit is geen abonnement.

Verstuur anoniem een SMS!

Hoogst waarschijnlijk bent u op onze site terrecht gekomen om anoniem een sms te versturen. Dat is hier zeker mogelijk want wij bieden een manier van smsen aan waar u zelf de afzender kan en mag kiezen niks te gek en alles mag zolang we maar pret hebben in wat we doen. Je kan via ons iemand flink in de maling nemen maar denk wel goed na bij wie je het doet want niet iedereen kan tegen een grap. Maar je kan van ons aan nemen dat deze grap zeker geslaagd is. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want €0,90 kan iedereen wel missen voor een super grap met een anoniem SMS bericht.
Ook op valentijnsdag kun je via ons een sms sturen.

Prijzen van onze concurrenten

Gebaseerd op het versturen van een anonieme SMS zonder registratie.

Website Prijs via 09xx-nummer Eigen afzender kiezen
www.smspret.nl €0,90 Ja
www.anoniem-smsje.nl €0,90 Ja
www.grappig-smsje.nl €0,90 Ja
www.valentijnsmsjes.nl €0,90 Ja
www.treitersms.nl €1,00 Ja
www.anoniemesms.nl €1,30 Nee
www.sms-anoniem.nl €1,30 Ja
www.phonefuck.nl €1,30 Ja
www.stilletjes.nl €1,30 Nee
www.stuurnepsms.nl €1,30 Ja